program uživo
')">
')">

U Mostaru u nedjelju Misijska juha za misionara u Južnom Sudanu fra Dragu Vujevića

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
U Mostaru u nedjelju Misijska juha za misionara u Južnom Sudanu fra Dragu Vujevića

„Misijska juha za našeg misionara u Južnom Sudanu fra Dragu Vujevića“ naslov je akcije kojom će se na Misijsku nedjelju, 20. listopada oko podne, nakon pučke mise, ispred crkve svetih Petra i Pavla u Mostaru prikupljati prilozi.

Južni Sudan je mlada država nastala 2011. godine, odvojivši se od Sudana. U njoj je stanje iznimno nestabilno, svaki je dan na snazi policijski sat, vlada siromaštvo i nasilje. O tome je u jutarnjem programu Radiopostaje Mir Međugorje govorio fra Bože Milić, župnik u župi sv. Petra i Pavla u Mostaru, a s njim je razgovarala kolegica Višnja Spajić. Kako se uključiti u ovu akciju doznajte iz razgovora u audiozapisu!