program uživo
')">
')">

Sutra u Filderstadtu u Njemačkoj 7. Susret čuvara hrvatske etno baštine

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Sutra u Filderstadtu u Njemačkoj 7. Susret čuvara hrvatske etno baštine

Tradicionalni, 7. po redu, Susret čuvara hrvatske etno baštine održat će se u subotu, 19. listopada, u Filderstadtu kod Stuttgarta. Organizator je Hrvatsko kulturno umjetničko društvo Ruža iz Filderstadta.

Susret će okupiti 15 folklornih društava, od kojih 5 iz Njemačke, 2 iz Švicarske i 8 iz domovine.

U stručnom žiriju ove godine su Andrija Ivančan direktor Hrvatskog državnog ansambla Lado, Vjekoslav Martinić profesor na hrvatskoj školi folklora hrvatske Matice iseljenika za tradicijska glazbala u Hrvatskoj, Vedran Vidović, predsjednik Hrvatskih kulturno-umjetničkih društava Bosne i Hercegovine i ispred Hrvatske matice iseljenika koja je i pokrovitelj ove već poznate i renomirane smotre, Snježana Jurišić. U zabavnom dijelu programa nastupa Slavonia Band.

U Filderstadtu je i naša kolegica Milka Rozić, a što je zabilježila poslušajte u audiozapisu.