program uživo
')">
')">

Tamburaška rapsodija u Hercegovini

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Tamburaška rapsodija u Hercegovini

I ove godine u sklopu Didakovih dana u Hrvatskom Domu herceg Stjepan Kosača, u velikoj dvorani, 27.listopada, u 19.30 sati, održat će se svečani koncert pod nazivom Tamburaška rapsodija u Hercegovini. Uz Međunarodni orkestar u sastavu od 100 tamburaša pod ravnanjem Alana Bjelinskog nastupaju solisti Monija Jarak – mezzosopran, Karlo Milićević – bariton, Darija Ramljak, VA Laetitia, ŽVS.KUD-a „Didak“ Gradnići, Brigita Šiljić – orgulje, Gabrijela Iličić – čembalo.

Organizator događaja je Hrvatsko društvo tamburaških pedagoga, a domaćini HKUD „Didak“ Gradnići.

Dođite i uživajte u zvukovima zlatnih žica tamburice Slavonije i Hercegovine i prisjetimo se vremena fra Didaka Buntića koji je prije sto godina ujedinio ova dva područja i pokazao kolika je ljubav prema domovini i svome narodu, priopćili su organizatori.