program uživo
')">
')">

Framaši iz Viteza pobjednici 22. Framafesta u Mostaru

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Framaši iz Viteza pobjednici 22. Framafesta u Mostaru

U Mostaru je proteklog vikenda održan 22. Framafest – festival duhovne glazbe na kojem sudjeluju framaški sastavi. Sudjelovalo je preko 1200 framaša iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i Hrvatske, a geslo glazbenog susreta bilo je ''Moje će Te usne slaviti”. Pobjednik ovogodišnjeg Framafesta je Frama iz Viteza. Kako je bilo na Framafestu, te tko su ostali nagrađeni ove godine, poslušajte u osvrtu, koejag donosimo u audiozapisu, a kojega je pripremio Dragan Soldo. Opširnije o ovome kolega Soldo govorit će u svojoj emisiji Popsacro val u kojoj ćete čuti brojne razgovore i pjesme. Emisija se u programu Radiopostaje Mir Međugorje emitira u srijedu u 20 sati i 30 minuta.