program uživo
')">
')">

Na sudjelovanje u projekt BDO pozvani i Dječji vrtići u Hercegovini

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Na sudjelovanje u projekt BDO pozvani i Dječji vrtići u Hercegovini

Blistavi dječji osmijeh ponovo u organizaciji RPMM

20. studenoga obilježava se Međunarodni dan djeteta koji na globalnoj razini želi potaknuti širu društvenu zajednicu u borbi za dječja prava. Naša radiopostaja u javnosti je poznata kao medij  koji promiče dobro, moralne ljudske vrijednosti i pravednost. Stoga smo odlučili pridružiti se ovoj globalnoj kampanji te u suradnji s Poliklinikom Jurišić Mostar, potaknuti društvene promjene te sigurnost djece istaknuti kao prioritet naše društvene zajednice.

S tim ciljem od 6. do 20.studenog 2019. organiziramo projekt “Blistavi dječji osmijeh“. Riječ je o nizu akcija kojima bismo putem radijskog programa i društvenih mreža upozorili javnost na zdravstvene probleme s kojima se djeca danas susreću. Želja nam je svakako odgovoriti na pitanja što mi kao zajednica,  roditelji, iskren prijatelji možemo učiniti kako bi poboljšali zdravstveno stanje djece?

Kroz cijeli projekt ćemo ukazivati na pravo svakog djeteta na adekvatnu zdravstvenu zaštitu. Stoga ćemo s priznatim liječnicima kroz svakodnevne informativno edukativne rubrike od 13. do 20.studenog, u 8.20, raspravljati  o aktualnim pitanjima vezano za zdravlje djece danas. Želja nam je dotaknuti teme poput cijepljenja, dijabetesa, zdrave prehrane, pretilosti, oralne higijena zuba, fizičke aktivnosti odnosno pasivnosti djece i sl.

Osim ovih informativno edukativnih sadržaja želja nam je potaknuti i djecu na sudjelovanje. Stoga ćemo kroz radijski program ali i društvene mreže (od 6. do 20.studenoga) pozvati vrtiće na sudjelovanje u ovom projektu na način da nam pošalju poruku na broj mobitela 063 455 655 i odgovore na pitanje zašto bi stomatološki tim Poliklinike Jurišić Mostar trebao posjetiti njihov vrtić. Najbolji odgovor (ili uradak u bilo kojem obliku) nagraditi ćemo tako što će taj vrtić posjetiti stomatolog,njegovi asistenti i pregledati zubiće svim polaznicima vrtića ali i donijeti darove za djecu. 

Odazovite se i Vi ovoj akciji, slušajte naše informativne rubrike od 13.do 20. studenog u 8.20, ali i pozovite tete iz vrtića da se prijave na ovu akciju kako bi djeci mogli približiti važnost brige o vlastitom zdravlju, a posebno o prvim zubićima.