program uživo
')">
')">

PITAJTE SVEĆENIKA Fra Goran Azinović govori o hipnozi i stavu Crkve prema tome

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
PITAJTE SVEĆENIKA Fra Goran Azinović govori o hipnozi i stavu Crkve prema tome

''Gledala sam na TV-u show u kojem se poznate osobe hipnotiziraju. Malo sam ostala u čudu, ali ipak gledala emisiju pa su navirala neka pitanja'', počela se naša slušateljica svoje pismo pa nam je i poslala svoja pitanja.

''Zanima me kakav je stav Crkve vezan uz hipnozu, je li zabranjena ili pak dozvoljena u nekim slučajevima? Narušava li hipnoza čovjekovo stanje, um i dostojanstvo?'', pita se naša slušateljica. Na ta pitanja, uz još detaljnije pojašnjenje, odgovorio je joj je naš suradnik fra Goran Azinović, čiji odgovor možete poslušati u audiozapisu.

Rubrika 'Pitajte svećenika' u programu je ponedjeljkom od 8 sati i 20 minuta, te u reprizi ponedjeljkom navečer i 20 sati. U njoj na pitanja slušatelja odgovaraju svećenici, suradnici Radiopostaje Mir Međugorje, a pitanja se mogu postaviti porukom na broj mobitela 00387 63 455 655 ili e-mailom na adresu: radio-mir@medjugorje.hr.