program uživo
')">
')">

Fra Miljenko Šteko o potpunom oprostu koji će Papa podijeliti večeras

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Fra Miljenko Šteko o potpunom oprostu koji će Papa podijeliti večeras

Papa Franjo će na Trgu svetog Petra u Rimu večeras predvoditi molitvu s Euharistijskim klanjanjem na kraju kojega će podijeliti blagoslov s Presvetim Oltarskim Sakramentom Urbi et Orbi (Gradu i Svijetu). Svi oni koji će tu molitvu pratiti uživo preko medija društvenih priopćavanja (televizija, radio, internet) mogu dobiti potpuni oprost koji se može namijeniti za sebe ili za jednog pokojnika.

Što nam papa Franjo želi poručiti ovim činom? Što je potpuni oprost i koji je uvjet za dobivanje potpunog oprosta ? Tko ga može dobiti? O tome je u našem programu danas govorio fra Miljenko Šteko, provincijal Hercegovačke franjevačke provincije. S njim je razgovarala kolegica Vedrana Vidović.