program uživo
')">
')">

U Vatikanu zastave na pola koplja u znak solidarnosti sa žrtvama pandemije

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
U Vatikanu zastave na pola koplja u znak solidarnosti sa žrtvama pandemije

U znak solidarnosti s Italijom i drugim dijelovima svijeta snažno zahvaćenim krizom izazvanom pandemijom bolesti COVID-19 u Vatikanu će danas zastave biti spuštene na pola koplja.

Sveta Stolica time izražava blizinu žrtvama pandemije u Italiji i svijetu, njihovim obiteljima i onima koji se velikodušno bore da je suzbiju, navodi se u izjavi ravnatelja Tiskovnog ureda Svete Stolice Mattea Brunija od 31. ožujka.

Vatikan se tako pridružio incijativi koju su pokrenule talijanske općine u kojima će se danas također talijanska trobojnica staviti na pola koplja u spomen na preminule od koronavirusa te “u čast žrtvi i predanju zdravstvenih djelatnika”.

bitno.net