program uživo
')">
')">

Četvrto izdanje 'Vijesti iz Međugorja'

Poruka greške

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u include_once() (line 1387 od /home/radiomed/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? u require_once() (line 341 od /home/radiomed/public_html/includes/module.inc).
Četvrto izdanje 'Vijesti iz Međugorja'

Apostolski vizitator s posebnom ulogom za župu Međugorje nadbiskup Henryk Hoser za 'Vijesti iz Međugorja' koje smo emitirali sinoć (14. svibnja 2020) dao je intervju u kojem je govorio o svijetu pogođenom koronavirusom i tome kako se pandemija odrazila na Međugorje.

Mons. Hoser kazao je kako je ''ovo dosad neviđena situacija, zato što su tijekom minulih prirodnih katastrofa ili ratova, ljudi  hrlili  u crkve, dok su sada toga lišeni''.

''Ipak s druge strane borave kod kuće i to je velika prigoda za obitelji koje dosad nisu imale vremena biti zajedno'', kazao ej nadbiskup Hoser, a u četvrtom izdanju naših Vijesti iz Međugorja je i razgovor s Marijom Mojcom Čarapina, predsjednicom Društva vodiča za hodočasnike u župu Međugorje, koja je govorila o tome koliko hodočasnicima nedostaje Međugorje i na koji način im ga pokušavaju približiti.

Tu su i naše stalne rubrike 'Iz međugorske arhive' u kojoj smo se prisjetili prošlogodišnjeg Mladifesta i homilije Papinog izaslanika u BiH apostolskog nuncija Luigija Pezzuta na večernjoj misi drugog dana Mladifesta. U rubrici 'U Gospinoj školi' govorio je međugorski svećenik fra Perica Ostojić, a tu su i druge aktualnosti iz Međugorja koje možete pogledati, ako sinoć niste bili uz naš livestream, Facebook ili YouTube, platformama na kojima 'Vijesti iz Međugorja' emitiramo svakog četvrtka nakon večernjeg molitvenog programa.