15.4 C
Međugorje
23.03.2323.

Marketing

Dijana Vranić
Tel: +387 36 653 548
Mob: +387 63 551 603
E-mail: marketing@nullmedjugorje.hr

KREATIVNOST

Osmišljavanje reklamnih kampanja u skladu s vašim zahtjevima uz naše kreativne ideje

KVALITETA

Izrada reklama po najvišim profesionalnim standardima

UČINKOVITOST

Povećanje prodaje uz marketinško jačanje brenda

NAŠA MISIJA

Suočavajući se s izazovima i stvarnošću suvremenog svijeta, kroz istinite, točne i pravovremene medijske sadržaje štitimo dostojanstvo čovjeka i upućujemo na bolju kvalitetu života.

NAŠA VIZIJA

Slijedeći visoke profesionalne standarde novinarske struke i kršćanska načela služimo duhovnom rastu osobe uz korištenje radija kao moćnog medijskog sredstva na dobro čovjeka i opće dobro zajednice.

NAŠA VRIJEDNOST

Snažni i društveno odgovorni. Relevantni i vjerodostojni. Dinamični i kreativni. Istinska ljudskost, zdrava religioznost.

PROJEKTI

Osim klasičnog oblika oglašavanja svojim klijentima nudimo osmišljavanje reklamnih kampanja u obliku društveno korisnih projekata. Cilj ovih društveno korisnih projekta jest povezati brand s društvenom akcijom koja ukazuje na istinske ljudske moralne vrijednosti i pravednost. Projektima želimo pokazati kako je u središtu svih naših djelovanja čovjek, a zajedničkim radom možemo utjecati na svijest javnosti te upoznati je s problemima s kojima se čovjek svakodnevno susreće i potaknuti njihovo rješavanje. Ukoliko smatrate kako je ovo za vas dobar oblik marketinga, a uz to želite učiniti nešto dobro za čovjeka i društvo, svakako nam se javite, naš kreativni tim vas očekuje sa svojim idejama. A do tad se upoznajte sa samo nekim projektima koje smo dosad realizirali.

Nisi sama – Učini prvi korak!

Kroz mjesec listopad s partnerom Poliklinikom Vitalis i dr.Ingom Marijanović održali smo niz informativno edukativnih predavanja maturanticama u Srednjim Školama u Hercegovini o temi Važnost samopregleda i prevencija raka dojke te smo svakodnevno kroz radijski sadržaj poticali žene na zdravstvene preglede.

Blistavi dječji osmijeh!

Uoči Međunarodnog dana dječjih prava već nekoliko godina realiziramo projekt posvećen djeci i dječjim pravima. Naš partner dosadašnjih godina je Stomatološka poliklinika Jurišić s kojima smo djeci u Hercegovini omogućili besplatan pregled mliječnih zubi te u nekoliko dječjih vrtića u održali zabavna predavanja o tome kako održavati oralnu higijenu zubića. Osim zdravstvene strane projekta svakodnevno smo, u suradnji s stručnjacima i medicinskim osobljem u radijskom programu govorili o temama vezana za prava djece ali i njihove odgovornosti.

Učitelj za 5!

Svjesni važnosti uloge prosvjetnih djelatnika odlučili smo organizirati akciju Učitelj za 5 uz prijatelja projekta Naklada Alfa Mostar. Kroz radijski program pozvali smo slušatelje da nam prijave svoje učitelje koji su im ostali u lijepom sjećanju. Potom smo te učitelje kontaktirali i pozvali ih da nam ispričaju svoju životnu učiteljsku priču. To nam je bio poticaj kako trebamo još više cijeniti naše učitelje koji su se u mnogim situacijama oikazali ne samo kao učitelji školskog gradiva nego i životnih lekcija.

Nosim ti radost!

Mjesec prosinac je često prepoznat kao mjesec darivanja…međutim kroz projekt Nosim ti radost odlučili smo osim darova donijeti radost na sva vrata na koja smo pokucali. Radost smo donijeli u mnogim staračkim domovima, domovima za nezbrinutu djecu, domovima u koje borave djeca s poteškoćama u razvoju itd. Na kraju ovog projekta zaključili kako noseći drugima radost, darovali smo je sami sebi. Ovim putem zahvaljujemo brojnim prijateljima koji su podržali ovaj projekt.

Po zdravlje bez uputnice

Kroz naš program obrađujemo teme iz svih sfera čovjekovog života. S obzirom na tempo današnjeg življenja primijetili smo veću potrebu govora o bolestima od kojih danas sve više ljudi pati. Upravo iz tog razloga pokrenuli smo projekt Po zdravlje bez uputnice s ljekarnama Biopharm. Svakodnevno smo govorili o bolestima današnjice te smo osim savjeta liječnika i nutricionista uz našeg prijatelja projekta dijeli vrijedne nagrade. A reakcija kao i kroz sve projekte je prije svega zahvalnost naših slušatelja te njihovo vjerno povjerenje u naš program.