Tea Vidaić objavila novu pjesmu i videospot ‘Želim pomoći’

Kantautorica Tea Vidaić pred Božić objavila novu pjesmu i videospot “Želim pomoći” s posebnom posvetom i porukom.

Pjesma “Želim pomoći” ima posebnu posvetu. Posvećena je svim ljudima koji su u strašnim potresima u Hrvatskoj ostali bez svoje kuće, egzistencije ili doma, kako i o onima koji su u pandemiji koronavirusa ostali bez svojih najmilijih. Pjesma je isto tako posvećena i svim onim malim, ali velikim ljudima golemog srca koji pod geslom ljubavi i plemenitosti: “želim pomoći” stvaraju bolji svijet i kako kaže stih ove pjesme: “…grade novu kuću sna” u stvarnosti u kojoj živimo.

Pjesma je snimana u dva studija u Hrvatskoj: Sky Road Music Studio (Varaždin) i Studio Music4Life (Zadar). Glazbu i tekst ove pjesme potpisuje Tea Vidaić, a aranžman i produkciju Antonio Tkalec. Prateće vokale otpjevali su Agneza Levanić i Antonio Tkalec dok snimanje glavnog vokala je napravljeno u studiju Music4Life kod prof. Tomislava Pehara. Izdavač pjesme je izdavačka kuća Acordis iz Varaždina.

U ovo predblagdansko vrijeme pjesma ”Želim pomoći” šalje snažnu poruku nade i ohrabrenja svima kojima je to potrebno istaknula je kantautorica Tea.

Ivana Čilić

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne