Marin Šego: Svaka ekipa je opasna, a mi idemo utakmicu po utakmicu…

Hrvatska rukometna reprezentacija danas ima slobodan dan na Europskom prvenstvu. U Beču se pripremaju za prvi susret drugog kruga protiv Austrije. O toj utakmici, kao i o dosadašnje tri pobjede u prvom krugu protiv Crne Gore, Bjelorusije i Srbije govorio nam je odlični vratar hrvatske reprezentacije Marin Šego.

Utakmica protiv Austrije je sutra u 18 i 15, a Marin Šego Velimiru Begiću govorio je i o drugim protivnicima u skupini, svojim obranama, očekivanjima do kraja Eura…

Osim s Austrijom, Hrvatska će u drugom krugu u Beču još igrati i protiv Njemačke u subotu u 20 i 30, a u ponedjeljak u 16 sati protiv Češke. Posljednju utakmicu ovog drugog kruga Hrvatska će igrati protiv Španjolske za tjedan dana, sljedeće srijede, također, od 16 sati.

-Više djeluje prolazno  nego što je. Svaka utakmica je teška. Vidjeli smo i sa Srbima, koji se nisu proslavili na ovom turniru, ni u pripremama za Euro pa su s nama odigrali odličnu utakmicu, tako da… svaka ekipa je opasna. Posebno u ovoj fazi. Svi znamo sve o Nijemcima. Austrija ima dosta kvalitetnih igrača… Momčad im dobro funkcionira… Domaćini su… Na krilima svojih navijača i oni hoće napraviti neku senzaciju na prvenstvu, a mi se moramo što bolje spremiti, pa ćemo vidjeti što će biti, kazao nam je Šego, a cijeli razgovor je u audiozapisu.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne