Ruža Ugljarević došla na hodočašće u Međugorje zahvaliti za primljene milosti

Šetajući u krugu međugorske župne crvke sv. Jakova, zatekli smo nekolicinu hodočasnika iz Bosne, koji trenutno žive u Njemačkoj i Austriji. Za našu rubriku “Kraljice Mira hvala”, svoje svjedočanstvo podijelila je Ruža Ugljarević. Razgovarajući s njom, doznali smo da zajedno sa svojim suprugom dolazi u Međugorje od prvih dana Gospinih ukazanja, te da joj je ovo već 30 i neki put, a naglasila je kako je ovaj put došla iz zahvale.

“Došli smo da zahvalimo ovdje našoj Nebeskoj Majci, za sve milosti koje smo primili ovdje moj muž i ja, i naša djeca i cijela obitelj”, kazala je Ruža, koja nam je govorila i o svim milostima koje je zadobila u Međugorje, o osjećajima kada bi se uspinjala na brdo Križevac, te o važnosti obiteljske molitve krunice, Ruža nam je posvjedočila plod ozdravljenja, kojeg je zadobio njen muž.

“Moj muž je 1996. god. došao u Međugorje, dobro bolestan, na Majčin dan. Putovao je autobusom, slab i nemoćan, i kad se vratio, kad sam ja otvorila vrata, rekla sam mu: ‘Moj Anto dobio si milosti, od dragoga Boga, tvoje lice više nije blijedo i žuto, ti si došao crn. Druga boja, druga osoba’. A on mi je rekao: ‘Pa, Ružo kiša je padala, ja sunca nisam vidio’. Ruža je na to svome suprugu odgovorila da je to bila Majka Božja, Majčino sunce, da ga je ono ogrijalo. Nakon toga dolaska ta njegova bolest je nestala i više se nije pojavljivala”, posvjedočila nam je Ruža, a cijeli razgovor poslušajte u audiozapisu.

Andrija Šego

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne