Sutra započinje Tridesetodnevna pobožnost na čast svetog Josipa – Molimo i u programu Radiopostaje Mir

21. srpnja ove godine Gospodin je pozvao k sebi 96-godišnju časnu sestru Muriel, Amerikanku koja je od 1992. godine karitativno djelovala u Međugorju pomažući siromašnim obiteljima u okolnim mjestima. Vidjevši nevolju starih i bolesnih sagradila je i Hospicij u Ljubuškom kao i dom za djecu s posebnim potrebama u Čitluku.

Nekoliko tjedana prije smrti, pojavom pandemije, izjavila je za Glasnik Mira: Sveti Josip je naš zaštitnik. On vidi što mi činimo. Jedino tako mogu objasniti ostvarenje naših projekata. Sveti Josip radi i noću kad mi spavamo. Njegova zaštita i njegove zaručnice Blažene Djevice Marije,  Kraljice mira je veoma jaka.

Dragi štovatelji sv. Josipa i prijatelji radiopostaje Mir Međugorje i mi tražimo zagovor sv. Josipa i Njegove zaručnice Marije, naše nebeske Majke i Kraljice Mira, kod Gospodina u ovim teškim danima, ne samo pandemije. Od sutra, 8. rujna, od blagdana Male Gospe, do 7. listopada Blažene Djevice Marije od Krunice (koju svakodnevno molimo), obavljamo Tridesetodnevnu pobožnost na čast sv. Josipa.

Tridesetodnevnu pobožnost na čast sv. Josipa, kao i do sada, svakodnevno ćemo moliti i u programu Radiopostaje Mir Međugorje u 19.40 sati, a četvrtkom u 20.40 sati.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne