5.4 C
Međugorje
31.01.2323.

U tijeku prijave za 1. Međunarodnu duhovnu obnovu za glazbenike

Međugorje kao mjesto molitve i mira koje preko 37 godina okuplja ljude iz cijelog svijeta različitih kultura, ove godine po prvi put želi okupiti sve glazbene žanrove i sve one koji se bave glazbom na bilo koji način.

Čovjek je duhovno biće kojemu treba susret s Bogom, a nekad je to najlakše postići glazbom koja oplemenjuje čovjeka i budi osjećaj za ljepotu.

Osluškujući potrebe vjernika i hodočasnika, župa Međugorje ove godine po prvi put od 11. do 14. studenog organizira Međunarodnu duhovnu obnovu za glazbenike.

Svaka duhovna obnova nudi priliku napraviti jedan korak unatrag od svakodnevnih briga, kroz molitvu razmišljati o trenutnom stanju odnosa s Bogom, s ljudima i sa svijetom u kojem živimo.

Osim sudjelovanja na večernjem molitvenom programu, molitvi na Brdu ukazanja i Križevcu, sudionici će kroz tri dana  pod vodstvom fra Ante Vučkovića promišljati o glazbi i bogatstvu koje ona pruža. Svi koji žele sudjelovati prijave mogu izvršiti putem maila mir@nullmedjugorje.hr do 1. studenog 2019.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne