Blagdanskom čestitkom u programu Radiopostaje Mir pomažete rad Udruge fra Mladen Hrkać

Radiopostaja MIR Međugorje nastavlja s pružanjem podrške najpotrebnijim

Kako naša radiopostaja tijekom cijele godine organizira društveno korisne projekte nije novost, kako ona brine o čovjekovoj duhovnosti, također, nije novost. Međutim, s ponosom predstavljamo jednu novost koju organiziramo, a pomaže drugima u potrebi.

U ovom vremenu adventa s mnogih plakata i banera nas pozivaju na konzumerizam, na potrošnju… ali mi želimo učiniti nešto drugačije. Vjerujemo kako Vas svi ovi pozivi na jedan način ispunjavaju, ali nijedan se ne može mjeriti s osjećajem da činiš dobro djelo i da pomažeš drugima.

Vrijeme blagdana za većinu nas znači obitelj na okupu, mirisni kolači, puni stolovi, osjećaji zajedništva, mira i topline. Međutim postoje i oni koji će ovaj Božić dočekati u bolnici, u svom bolesničkom krevetu, daleko od svojih bližnjih i obitelji. Znaš li kako postoji jedna Udruga koja se trudi svakom donijeti radost bez obzira u koliko teškoj situaciji se nalazili zato i Mi želimo pružiti podršku njima!

Pridruži nam se i ti!

Čestitajući božićne blagdane svojim kupcima, klijentima i poslovnim partnerima u programu Radiopostaje Mir Međugorje izravno pomažeš rad Humanitarne udruge fra Mladen Hrkać. Kako? Odlučujući se za jedan od tri ponuđena paketa emitiranja blagdanskih čestitki, deset posto iznosa darujete kao podršku za rad ovoj Udruzi. Više informacija saznaj upitom na mail marketing@nullmedjugorje.hr

Neka Vaša ovogodišnja blagdanska čestitka bude i više od toga… Neka i ona učini veliko djelo ljubavi.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne