Papin pozdrav hrvatskim hodočasnicima

Papa Franjo uputio je na redovitoj općoj audijenciji u srijedu, 21. rujna pozdrav hrvatskim hodočasnicima, a posebno vjernicima Vojnog ordinarijata.

Radosno pozdravljam hrvatske hodočasnike, osobito vjernike Vojnog ordinarijata u Republici Hrvatskoj: članove Ministarstva obrane, Ministarstva unutarnjih poslova te Ministarstva branitelja kao i članove Vatrogasne zajednice, zajedno s njihovim obiteljima, u pratnji biskupa Vojnog ordinarija i svećenika. Dragi prijatelji, hodočašće koje trenutno vršite povodom dvadeset i pete obljetnice Vojnog ordinarijata, neka vam dade obnovljenu nadu i radost vjere, kako biste mogli nastaviti davati dragocjen doprinos vašega rada u društvu u kojemu živite. Neka vas na vašemu putu prati stalni zagovor Blažene Djevice Marije. Neka do svih vas doprije i moj blagoslov. Hvaljen Isus i Marija, rekao je Papa u svome pozdravu hrvatskim hodočasnicima koji su sudjelovali na redovitoj općoj audijenciji srijedom.

Nakon što je Papin pozdrav pročitan na hrvatskom Klapa Hrvatske ratne mornarice “Sveti Juraj” otpjevala je marijansku pjesmu “Zdravo, Djevo”.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne