Počinje e-devetnica bl. Ivanu Merzu

Župa bl. Ivana Merza iz Španskog u Zagrebu i Križari organiziraju e-devetnicu bl. Ivanu Merzu uoči njegova blagdana. Svakog dana od 1. do 10. svibnja putem WhatsApp aplikacije na pametnom telefonu svi prijavljeni će primati molitvene poticaje i promišljati o Kraljevstvu Kristovu na zemlji po primjeru i životu bl. Ivana Merza i službenice Božje Marice Stanković.

„Služimo se suvremenim načinima komunikacije u svrhu širenja štovanja apostola hrvatske katoličke mladeži, bl. Ivana Merza. Ali uz bl. Ivana ove godine imamo mogućnost upoznati i njegovu prijateljicu i jako blisku suradnicu, službenicu Božju Maricu Stanković. Kroz njihovu međusobnu interakciju u tragovima ćemo spoznavati njihov put k svetosti s ciljem da i mi rastemo na našem putu svetog života u današnjem izazovnom vremenu, a napose da se bez obzira na geografsku udaljenost ujedinimo u zajedničkim nakanama.

Želja nam je da se inicijativi e-Devetnice pridruže svi ljudi dobre volje te ju želimo širiti među svojim prijateljima i bližnjima, u obitelji i školi, poslu i fakultetu, župi i gradu…”, kažu organizatori.

Druženju s bl. Ivanom i sl. Božjom Maricom može se pridružiti na sljedeći način putem pametnog telefona i aplikacije WhatsApp:

1.U imenik svog pametnog telefona među kontakte spremiti broj +385 91 533 2119

2.Putem aplikacije WhatsApp na spremljeni broj poslati poruku sadržaja „E-DEVETNICA“

3.Od 1. svibnja putem pametnog telefona počet će stizati molitveni poticaji devetnice

U nastavku su poveznice s pozivom na upoznavanje bl. Ivana Merza:

web stranica župe: http://www.zupa-ivanmerz.hr
web križari: http://krizari.hr/e-devetnica-bl-ivana-merza-2024
facebook događaj: https://www.facebook.com/events/1467328617188027
WhatsApp katalog: https://wa.me/c/385915332119

U našem programu je gost bio Darijo Burjan, predsjednik Križarske organizacije, Zagreb. Što nam je kazao o e-devetnici poslušajte u audizapisu.

Dragana Pavlović

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne