Studenti odnosa s javnošću SUM-a posjetili Radiopostaju Mir

Tridesetak studenata prve godine odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru u pratnji fra Marija Knezovića, profesora i župnika na Kočerinu posjetili su Radiopostaju Mir Međugorje. Ovaj odjel broji pedesetak studenata, a svoje dojmove iznijeli su Ana Marija Perutina i Andrija Krešić, naglašavajući kako im je ovo prva terenska nastava, ali da za vrijeme studija očekuju još puno ovakve prakse.

”Super nam je ovdje. Došli smo u ovu radiopostaju i vidjeli kako možemo iskoristiti praksu koju radimo na kolokvijima”, kazao je Andrija Krešić, a

”S obzirom da smo prva godina studija, ovo nam je prva praksa. Posjetili smo Informativni centar Mir, Radiopostaju Mir, uredništvo časopisa Glasnika Mira… Praksa je uvijek je bolja od samo teorijske nastave. Upijamo više znanja kada se u praksi susretnemo s onim što nas čeka nakon završetka studija. Bolje je primiti znanje na praksi i tako dodatno usavršiti teoretsko znanje”, kazala je Ana Marija Perutina, a Mateo Ivanković zabilježio je njihov posjet Radiju kojeg možete pogledati u fotogaleriji.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne