Fra Marin Karačić izdao je novi album “Stvoreni za mnogo više”.

Fra Marin Karačić izdao je novi album s 18 pjesama. Stihovi iz pjesme Kreni su opisali sve što želi reći novim albumom ”Stvoreni za mnogo više”.

”Iako hodamo ovim svijetom, proživljavamo patnju, križeve i teret života ne smijemo zaboraviti koji je naš cilj ovo nije naša krajnja domovina. Isplati se malo pomučiti  i trpjeti, ako znamo da je plaća Kraljevstvo nebesko. Ustati nakon svakog pada, znati kome pripadaš i ići pogledom uprtim u nebo”, ohrabrujuće su riječi kojima je fra Marin Karačić predstavio 18 pjesama u emisiji Jer glazba je moj život, urednice Katarine Beljo.

Album ”Stvoreni za mnogo više” sadrži  knjižicu kojoj piše o tetoviranju Hrvata rimokatolika. Tetoviranje ruku, nadlanica te podlaktica kod djevojaka i žena bilo je bolno, ali begovi su navodno zaobilazili djevojke koji po svojem tijelu nosile znak križa, istakao je u razgovoru fra Marin Karačić, kojega smo pitali i kako je proveo ovo vrijeme pandemije?

Fra Marin Karačić je kazao da je imao veliku odgovornost! Tražio je pravi način da dođe do mladih, kroz on-line razgovore na sve moguće načine pokušali iskoristiti vrijeme.

”Zajedništvo je poslanje koje mora se održati na sve načine.  Potrebno je izvući dobro iz svake situacije, birati što je važno u životu, ono što je potrebno svakom čovjeku upoznati i popraviti sebe”, kazao je fra Marin naglašavajući kako Radosna vijest mora ostati živa i raduje ga što je album izdan upravo u ovome vremenu, ”da im da snagu i probudi vjeru i daje ljudima snagu te da iakose  sve oko tebe ruši nije kraj jer Gospodin ima zadnju Riječ”.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne