Kulturni mozaik – Magdalena Vlaho i Juan Manuel Cotelo o filmu Najveći dar

U emisiji Kulturni mozaik prošloga petka ugostili smo Magdalenu Vlahu, predstavnicu španjolske producentske kuće Infinito za Hrvatsku. Magdalena se kao volonterka angažirala da film Najveći dar, redatelja Juana Manuela Cotela dođe u Hrvatsku.

To se i dogodilo, a u samo tjedan dana prikazivanja prikazivanja u Zagrebu, film je postao najgledanijim filmom u svojem žanru. U samo sedam dana gledalo ga je više od 1600 gledatelja! Stoga se film Najveći dar nastavlja prikazivati u Zagrebu (u kinodvorani SC Forum, Jarunska 2) još sedam dana u studenom i prosincu, s početkom u 20 sati, počevši od 28. studenoga.

Zahvaljujući velikom zanimanju gledatelja i oduševljenim komentarima, broj zahtjeva za prikazivanjem u mnogim hrvatskim gradovima i mjestima stalno se povećava. Film Najveći dar prikazan je već u 30-ak zemalja, među kojima su: Argentina, Meksiko, Gvatemala, Honduras, Nikaragva, Kostarika, Portoriko, Panama, Kolumbija, Ekvador, Brazil, Peru, Paragvaj, El Salvador, Urugvaj, Čile, Španjolska, Italija, Poljska, Austrija, Rumunjska, Engleska i Slovenija te posvuda izazvao iznimno velik interes publike i medija. To je četvrti dugometražni film producentske kuće Infinito +1, istoga redatelja, kojeg su prijašnji filmovi Posljednji vrh, Marijina zemlja te Stope ganuli srca milijuna ljudi iz 35 zemalja.

U emisiji Kulturni mozaik kolegica Vedrana Vidović ugostila je Magdalenu Vlaho, a u drugom dijelu redatelj filma Juan Manuel Cotelo govorio je o tome što ga je potaknulo na snimanje filma o oprostu.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne