Četvrto izdanje ‘Vijesti iz Međugorja’

Apostolski vizitator s posebnom ulogom za župu Međugorje nadbiskup Henryk Hoser za 'Vijesti iz Međugorja' koje smo emitirali sinoć (14. svibnja 2020) dao je intervju u kojem je govorio o svijetu pogođenom koronavirusom i tome kako se pandemija odrazila na Međugorje.

Mons. Hoser kazao je kako je ''ovo dosad neviđena situacija, zato što su tijekom minulih prirodnih katastrofa ili ratova, ljudi  hrlili  u crkve, dok su sada toga lišeni''.

''Ipak s druge strane borave kod kuće i to je velika prigoda za obitelji koje dosad nisu imale vremena biti zajedno'', kazao ej nadbiskup Hoser, a u četvrtom izdanju naših Vijesti iz Međugorja je i razgovor s Marijom Mojcom Čarapina, predsjednicom Društva vodiča za hodočasnike u župu Međugorje, koja je govorila o tome koliko hodočasnicima nedostaje Međugorje i na koji način im ga pokušavaju približiti.

Tu su i naše stalne rubrike 'Iz međugorske arhive' u kojoj smo se prisjetili prošlogodišnjeg Mladifesta i homilije Papinog izaslanika u BiH apostolskog nuncija Luigija Pezzuta na večernjoj misi drugog dana Mladifesta. U rubrici 'U Gospinoj školi' govorio je međugorski svećenik fra Perica Ostojić, a tu su i druge aktualnosti iz Međugorja koje možete pogledati, ako sinoć niste bili uz naš livestream, Facebook ili YouTube, platformama na kojima 'Vijesti iz Međugorja' emitiramo svakog četvrtka nakon večernjeg molitvenog programa.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne