Gregorijanski korali fra Zvonimira Pavičića i korizmene meditacije

U korizmenom vremenu župa Međugorje i Informativni centar Mir Međugorje pripremaju Korizmene meditacije srijedom. Svake srijede počevši od Čiste srijede 17. veljače 2021. nakon večernjeg molitvenog programa emitirane su preko livestreama i YouTube kanala, a dan kasnije i u programu Radiopostaje Mir Međugorje.

Dosadašnjih godina srijedom su bili događaji koje je župa organizirala u dvorani Ivana Pavla II. Ove godine u korizmenom vremenu župa i Informativni centar Mir Međugorje pripremaju meditacije koje emitirati srijedom u večernjem terminu nakon molitvenog programa u livestreame programu i YouTube kanalima i facebook stranicama, a i u našem radijskom programu.

Prva dvije meditacija o postu predvodio je međugorski župnik fra Marinko Šakota. Potom je fra Stanko Mabić govorio o pustinji, šutnji i tišini prošle srijede te o ove srijede o kušnji i napasti. Fra Stanko Mabić s vama će meditirati i sljedeće srijede, dok je za posljednju srijedu u ovoj korizmi predviđena meditacija fra Ante Vučkovića.

Sve ove meditacije su snimljene uz glazbenu pratnju međugorskog svećenika fra Zvonimira Pavičića koji je izvodio gregorijanske korale Atende Domine, Cum facis eleemosynam, Parce Domine, Non in solo pane.

Sve meditacije i korali dostupni su na našem YouTube kanalu.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne