Hodočasnici iz Zagreba došli zahvaliti Gospi za primljene milosti

U Međugorje su hodočastili članovi Biblijsko-molitvene zajednice ”Milosti puna” iz zagrebačke Dubrave kako bi obilježili drugu godišnjicu postojanja svoje zajednice te se zahvaliti Gospi na 40. godina ukazanja. U sklopu trodnevnog hodočašća u Međugorju je boravilo pedeset i sedam hodočasnika s voditeljem zajednice Sinišom Žiljakom. Uz sudjelovanje na večernjem molitvenom programu posjetili su Brdo ukazanja i Križevac te crkvu Milosrdnog Isusa u Šurmancima.

Zorica Blažević, članica je zajednice ”Milosti puna” već dvije godine. Uoči 40. obljetnice ukazanja u Zagrebu je, na sam blagdan Srca Marijina boravio fra Petar Ljubičić i po sakramentu bolesničkog pomazanja Zorica je kako kaže ozdravila od tumora, koji je bio velik četiri centimetra.

”Mišljenja liječnika nisu bila dobra, govorili su sve najgore. Članovi zajednice ‘Milosti puna’ molili su za mene, a kada je fra Petar položio ruke na mene odmah sam osjetila neopisivi mir i olakšanje. Tri dana poslije toga odradila sam CT i tim od četiri liječnika koji su pratili to snimanje ostali su u šoku jer nalazi od prije tjedan dana pokazivali su katastrofalno stanje, a tog dana sve je bilo u redu”, prepričava nam Zorica, zahvaljujući Gospi.

Prije 35. rođendana Jelena Alabić, saznala je da boluje od karcinoma dojke. Preko dobre prijateljice saznala je za zajednicu ‘Milosti puna’ i tako je postala članica.

”Zajednica se kroz to vrijeme molila za moje ozdravljenje” kaže Jelena i zahvaljuje Bogu na ozdravljenju.

Od samih početaka djelovanja u Biblijsko – molitvenoj zajednici je i Ivančica koja je kroz zajednicu dobila puno milosti i ozdravljenje. Ona je ozdravila od tumora maternice i na tome se zahvaljuje zajednici i voditelju Siniši Žiljaku što je Bog djelovao kroz njihove molitve.

”Zahvalna sam Majci Međugorskoj na tome i svima onima koji su molili za mene” kazala nam je Ivančica, a cijeli prilog poslušajte u audiozapisu.

Ivana Čilić

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne