IBEROAMERIČKI ONLINE KONGRES: Kako sudjelovati?

U povodu 40. godišnjice Gospinih ukazanja u Međugorju, Informativni Centar Međugorje i Centro Medjugorje organiziraju Iberoamerički virtualni Kongres, pod nazivom „Po plodovima ćete ih njihovim prepoznati“. (Mt 7, 16)

U ovih 40 godina „gorušičino zrno je naraslo u veliko stablo, koje daje mnogo plodova koji su dobri i vidljivi“. Još jednom pokazujete iznimno velik interes za ovaj Kongres, koji će se održati 29. i 30. svibnja 2021. godine, u Međugorju.

I na ovaj način, kao i mnogo puta do sada pokazali ste, i pokazujete ljubav koju gajite prema našemu Božanskomu Otkupitelju i Njegovoj i našoj Presvetoj Majci Mariji, Kraljici Mira.

Jer…, taj žar svoga srca, ljubav, radost i čežnju koju osjećate ne možete sakriti. Zar ne?

Od objavljivanja vijesti o održavanju ovoga Kongresa, zaprimamo mnogo vaših upita o načinu sudjelovanja. Zainteresiranost koju pokazujete beskrajno nas raduje.

Kako sudjelovati?

– Jednostavno! Samo klikni na jedan od dolje navedenih linkova i odaberi svoju jezičnu skupinu.

Cijena?

– Kongres je u potpunosti besplatan.

Za sudjelovati trebaš samo dobru volju i otvoreno srce.

Pridružite nam se na ovomu veličanstvenom događaju, jer ono što ćete čuti, vidjeti i doživjeti sigurno će vas potaknuti na promjenu.

Na veću slavu Božju proslavimo zajedno 40 godina milosti. Kongres možete pratiti „online“ putem dolje istaknutih poveznica:

Youtube: radiomedjugorje

Facebook: Radiopostaja MIR Međugorje

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne