Klapa Concordia dobila nagradu za duhovnu pjesmu godine Radiopostaje Mir

Klapa Concordia iz Međugorja dobitnik je godišnje nagrade za duhovnu pjesmu godine Radiopostaje Mir Međugorje za skladbu ‘Međugorskoj Kraljici’. Ovom nagradom cilj je mlade ljude, sastave i pojedince još više motivirati da budu aktivni u duhovnoj glazbi i glazbi uopće. Nagradu im je uručila Katarina Beljo, glazbena urednica Radiopostaje Mir Međugorje

”Hvala vam. Jako smo se iznenadili. Nismo mogli vjerovati da smo dobili toliko glasova vaših slušatelja”, kazao je Mario Berišić, voditelje klape Concordia, koja je ovu pjesmu i snimala u Studiju 3 Radiopostaje Mir Međugorje.

”Puno toga se ostvarilo u vremenu dok nas je vodila prof. Monija Jarak Mikulić, a vjerujemo kako ćemo još puno toga ostvariti uz vodstvo prof. Marija Berišića. Jedan od dražih stvari uz ovu nagradu radiopostaje Mir Međugorje je to da smo nastupili u finalu Festivala dalmatinskih klapa u Omišu, a bit svega je druženja. U klapi je sada osam članova i svi smo iz Brotnja”, kazao nam je Tomislav Pehar.

”Prije pola godine počeli smo snimanje CD-a duhovne glazbe sa ženskom klapom Mir. Dovršili smo po tri pjesme, a uskoro ćemo i ostale pa bi album trebao biti gotov početkom iduće godine, a planiramo ići i na FDK u Omiš”, kazao je Berišić.

”Naši slušatelji znaju za našu top ljestvicu duhovne glazbe. Klapa Concordia je na našoj top ljestvici bila sedam tjedana, a na kraju godine, u novogodišnjoj noći biramo duhovnu pjesmu godine i tada je klapa Concordia uvjerljivo osvojilo prvo mjesto za duhovnu pjesmu 2021. Godine Radiopostaje Mir Međugorje. Drago mi je da vas i ovom nagradom možemo podržati”, kazala je Katarina Beljo, koja im je i uručila nagradu.

”Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u izradi ove pjesme kao i slušateljima koji su prepoznali naš rad. Nagrada je predivna i naći ćemo joj vidljivo mjesto”, kazali su članovi klape Concordia Mario Berišić, Josip Kvesić i Tomislav Pehar, a što su još rekli, gostujući danas u našem rođendanskom programu, poslušajte u audiozapisu.

 

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne