13.4 C
Međugorje
04.06.2323.

Na sto metara platna ima još malo mjesta za tvoje molitve i zahvale Kraljici Mira

I ove godine tijekom trajanja Međunarodnoga molitvenog susreta mladih u Međugorju sudionici mogu na velikom platnu dugom sto metara svakodnevno pisati svoje molitve, zahvale Bogu, Kraljici Mira ili neku duhovnu misao. To platno će se, sada već tradicionalno, zadnjega večeri Mladifesta sutra (5. kolovoza) prinijeti u euharistiji u zajedničkoj molitvi.

Mladi iz Cenacola pripremili su, a mladi iz Frame brinu se oko platna pored vanjskog oltara međugorske crkve sv. Jakova.

To platno će mladi iz međugorske Frame zadnjeg dana Mladifesta, u petak, prinijeti prije početka svete mise, a mladi iz Frame, uz ostale stvari, brinu se da i sve oko tog platna bude u redu pa je red za upisivanje na njemu znao biti i više desetaka metara. Svi na vrelom hercegovačkom suncu strpljivo čekaju kako bi Gospi upisali svoje zahvale, molitve, zavjete…

Platno je još dva dana pored vanjskog oltara te se i vi, koji niste, još možete upisati sa svojim molitvama i zahvalama Kraljici Mira. Podsjećamo vas i kako se pored platna nalazi i štand na kojem se u sklopu inicijative ‘Tvoja krunica za Ukrajinu’, prikupljaju krunice koje možete darovati, a koje će završiti kod nekoga u ovoj ratom pogođenoj zemlji.

Tekst i foto: Velimir Begić

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne