‘Pozdrav majci’ Lucije Zovko i klape Bratovština duhovna pjesma godine

Na kraju svake godine u Top ljestvici duhovne glazbe Radiopostaja Mir Međugorje zajedno sa svojim slušateljima bira duhovnu pjesmu godine, a za 2020. godinu naši slušatelji za duhovnu pjesmu godine izabrali su pjesmu ‘Pozdrav majci’ koju izvode Lucija Zovko i klapa Bratovština.

”I mene i momke iz klape ova nagrada je jako iznenadila. Nismo znali kako pjesma kotira. Dobili smo puno dobrih reakcija, ali nagradu za duhovnu pjesmu godine nismo očekivali. Bogu hvala, a hvala i Radiopostaji Mir Međugorje koja je je medij preko kojega ovakve pjesme dolaze do slušatelja”, kazala je Lucija Zovko

”Klapa i Lucija se poznaju jako dugo, kao i Lucijin suprug Stanko koji je napisao tekst. Lucija nas je pozvala da snimimo pjesmu, a vrlo rado smo se odazvali na njezinu inicijativu i na iznenađenje svih nas pjesma  osvojila je ovu nagradu na kojoj vam zahvaljujemo”, kazao je Ante Bušić iz klape Bratovština.

Nagrade, statue Golubica, rad akademskog kipara Josipa Ivušića Luciji Zovko i klapi Bratovština uručili su Katarina Beljo, glazbena urednica radiopostaje Mir Međugorje i Vedran Vidović, ravnatelj Informativnog centra Mir Međugorje.

”Hvala vam što svojim neumornim radom svjedočite lijepu istinu o našoj vjeri, o našem dragom Bogu. Hvala i svim slušateljima Radiopostaje Mir Međugorje što već 24 godine kvalitetno koriste svoje vrijeme i s nama provode svoje dane”, kazao je Vedran Vidović, a cijeli koncert na kojem smo dodijeli nagradu Luciji Zovko i klapi Bratovština, možete pogledati na našem YouTube kanalu, a donosimo i fotogaleriju.

Tekst: Velimir Begić
Foto: Mateo Ivanković

 

 

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne