Program molitvenog dočeka Nove godine u Međugorju

U subotu, 31. prosinca 2022., je sv. Silvestar i zadnji je dan građanske godine. Molitveni  program započinje krunicom u 17 sati, a sveta misa zahvalnica za proteklu 2022. godinu je u 18 sati. Molitveno bdijenje pred svetkovinu svete Marije Bogorodice počinje klanjanjem Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu u 22 sata, koje će trajati do 23:30, kada počinje misno slavlje koje će predvoditi provincijal Hercegovačke franjevačke provincije fra Jozo Grbeš.

Misna slavlja posljednjeg dana građanske godine, kao i molitveno bdijenje od 22 sata za one koji neće biti u Međugorju prenosit ćemo i preko naših radiovalova te na našim YouTube kanalima uz prijevod na više jezika za cijeli svijet.

U Međugorju su već brojni hodočasnici iz cijelog svijeta, a za molitveni doček Nove godine najviše hodočasnika očekuje se iz Italije, Njemačke i Austrije, a tu su uz hodočasnike iz Hrvatske i BiH i skupine hodočasnika iz Poljske, Češke, Francuske, Engleske, SAD-a, Južne Koreje…

U nedjelju je svetkovina Blažene Djevice Marije Bogorodice i građanska Nova Godina. Svete mise u župnoj crkvi sv. Jakova u Međugorju su u 7, 8, 11 i 18 sati, a u područnim crkvama u Miletini, Vionici i Šurmancima u 10 sati.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne