Sve spremno za večerašnji rođendanski koncert i emisiju iz Studija 3

Asiz i Padova, mjesta su na koja će hodočastiti dvije naše slušateljice koje su tu nagradu osvojile u dvije, od mnogih nagradnih igara, tijekom dana u programu radiopostaje Mir Međugorje.

Upravo je kontakt program s našim vjernim slušateljima obilježio program za 24. rođendan Radiopostaje Mir Međugorje, a prisjetili smo se naravno i gafova naših novinara, kako bismo još jednom nasmijali i zabavili naše slušatelje, a spomenuli smo se kroz program i važnijih nadnevaka kroz povijest Radiopostaje Mir Međugorje.

Ono glavno što pripremamo za naš rođendanski slavljenički program je koncert, nakon večernjeg molitvenog programa iz crkve sv. Jakova.

Kulminacija ovoga 24. rođendana je koncert Stijepe Gleđa Markosa, Lucije Zovko i klape Bratovština koji će početi večeras u 20 sati u našem Studiju 3. Uz radijski program, koncert će se moći gledati na našem YouTube kanalu. Studio 3 već je spreman za naše goste, koji će vas pjesmom i razgovorom zabavljati od 20 sati.

Stijepo Gleđ Markos već nam je stigao iz Dubrovnika, odradio je tonsku probu i spreman je za večerašnji nastup. Ekipa Foto video produkcije Đani svoj dio posla u pripremi je završila, kao i tehnička ekipa Radiopostaje Mir koja danima radi kako bi večeras bilo sve na svome mjestu, a sve to iz Studija 3 vodit će Sanja Pehar i Dragan Soldo. I oni su spremni, ali nam ne žele otkrivati detalje večerašnjeg programa, ali vam svakako preporučujemo da budete uz naš radijski program ili YouTube kanale.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne