U Međugorju se mise slave s narodom na vanjskom oltaru

Jutarnje svete mise u Međugorju ovaj tjedan bit će svaki dan vani, na vanjskom oltaru, u 8 sati. U sljedeću nedjelju svete mise bit će vani u 8, 11 i 18 sati.

Iz župnog ureda mole da se pridržavate postavljenih pravila.

''Držite razmak jedni od drugih.  Za pričest držite razmak i primajte hostiju na ruku'', stoji to, između ostalog, u novim župnim obavijestima župe Međugorje.

Ovaj tjedan i večernje svete mise slavit će se vani u 18 sati.

Večernji molitveni program iz crkve sv. Jakova svakodnevno prenosimo u programu Radiopostaje Mir Međugorje, našem livestreamu, Facebooku i Youtube kanalu.

Molitveni program svaku večer započinje u 17 sati molitvom krunice, nakon koje je molitva Duhu Svetom, a od 18 sati je sveta misa. Molitveni program nastavlja se i nakon mise, kako na vanjskom oltaru međugorske crkve tako i u našem videoprijenosu na web stranici, Facebooku i YouTubeu, a večeras (ponedjeljak) molimo krunicu, sutra (utorak) je klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu, a u srijedu je molitva za zdravlje i krunica. U četvrtak, petak i subotu je, također, klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu, s tim da će u subotu nakon klanjanja biti i kateheza međugorskog župnika fra Marinka Šakote, dok u nedjelju nakon mise molimo krunicu.

Podsjećamo vas i kako i ovog četvrtka nakon molitvenog programa na našem Facebooku, YouTube kanalu i livestreamu donosimo treće 'Vijesti iz Međugorja'.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne