U petak u Međugorju koncert klape Sveti Juraj HRM-a za 25. rođendan Radiopostaje Mir

U petak 25 studenog proći će točno 25 godina otkako su u programu Radiopostaje Mir Međugorje prvi put izgovorene riječi: ”Hvaljen Isus i Marija, dragi slušatelji, nalazite se na valovima Radiopostaje Mir Međugorje”. Prve su to riječi izgovorene u programu ovog radija, koji se od tada neprestano širio i sadržajno, i odašiljačima, i ljudima… prilagođavajući se potrebama svojih slušatelja.

25. obljetnica djelovanja Radiopostaje Mir Međugorje proslavit će se u petak, 25 studenog 2022. svetom misom u crkvi sv. Jakova, a potom će klapa Sveti Juraj HRM-a održati i koncert u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u 20 sati.

”Osnovani smo u Lourdesu u znaku Gospe i možemo samo Gospi zahvaliti da nas je očuvala sve ove godine. Međugorje je mjesto gdje se na svakom koraku osjeća Božja prisutnost, Gospina prisutnost. Kao vjernici i ljudi koji prakticiraju svoju vjeru, presretni smo da smo danas ovdje”, kazao nam je Marko Bralić, stožerni narednik, solist i zapovjednik klape Sveti Juraj HRM-a, gostujući u našem programu kada su snimali spot za pjesmu ‘Ostani s nama Kraljice Mira’.

”Privatno često dolazim u Međugorje i sa svojom obitelji. Puno puta sam bio. Već od najranije mladosti. Otac me je ovdje dovodio kao dijete, čim su počela ukazanja, a kasnije sam i predvodio hodočašća. Silno me veseli da sam ovdje kao zapovjednik klape HRM-a, prve postrojbe HV-a koja je hodočastila u Međugorje i da smo Gospi na jedan simboličan način ovom pjesmom izrekli jedno veliko hvala za sve one milosti, za sve ove ljubavi, za sve ono dobro kojim nas je obdarila sve ove godine… Presretan sam da smo danas u Međugorju i da Gospi možemo kazati: Hvala ti Majko”, kazao nam je tada Marko Bralić, a sada će ova klapa održati i svoj prvi koncert u Međugorju.

Velimir Begić

Marko Bralić, zapovjednik klape ‘Sveti Juraj’: Lebdim od sreće jer smo snimili pjesmu Gospi

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne