U tijeku završne pripreme za online kongres, stigli i gosti iz Kine

U subotu u 10 sati počinje online kongres o plodovima Međugorja u zemljama kineskog govornog područja. Nakon kongresa za njemačko i španjolsko govorno područje, ovo je već treći ovakav kongres, a pripreme su u punom jeku. U tijeku su radni sastanci i posljednje pripreme s gostima iz Kine koji su došli u Međugorje, a sudjeluju u pripremi ovoga Kongresa.

Detaljan program ovoga Kongresa dostupan vam je OVDJE, a mi vas pozivamo da u subotu budete uz naš videoplatforme i online kongres o plodovima Međugorja u zemljama kineskog govornog područja pod nazivom „Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se“ (Mt 7,7).

”Gledatelji mogu očekivati lijepe međugorske pjesme na mandarinskom i kantoneškom jeziku, kao i na hrvatskom, te svjedočanstva biskupa, nuncija, svećenika iz Hercegovačke franjevačke provincije, svjedočanstva obitelji, obraćenja… Uistinu je čudesno što je Gospa učinila u životima onih koji govore kineski jezik, a to su hodočasnici iz Hong Konga, Tajvana, Kine, Makaa, Malezije i svi Kinezi, koji su razasuti po cijelom svijetu”, kazao nam je u najavi ovoga Kongresa mariolog fra Danko Perutina iz organizacijskog odbora.

Fra Danko Perutina: Vjernici u Kini puni su nade i vjere, za razliku od nas mlakih zapadnih kršćana

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne