Milijunska gledanost večernjeg molitvenog programa iz Međugorja

“Ne budite zabrinuti ni za što, nego u svemu – molitvom i prošnjom, sa zahvaljivanjem – očitujte svoje molbe Bogu. I mir Božji koji je iznad svakog razuma čuvat će srca vaša i vaše misli u Kristu Isusu.” Fil 4,6

U zadnje vrijeme svjedoci smo brojnih situacija koje u naše živote unose nemir, strah, ponekad i paniku. Situacije koje mi svojim ljudskim razumom ne možemo razumjeti niti svojim ljudskim sposobnostima umiriti. Jedino što možemo učiniti jest kleknuti i moliti. Kako je samo to utjeha i nada mnogim ljudima u svijetu govore i naši statistički podaci, kada je riječ o prijenosu večernjeg molitvenog programa iz Međugorja. Svakodnevno se te brojke povećavaju te dosežu milijunske preglede na našim komunikacijskim kanalima, tako se 29.ožujka 2020. večernji molitveni program iz Međugorja gledalo s čak 3 069 301 IP adresa.

Ovu brojku ne možemo poistovjetiti s brojem ljudi koji su pratili prijenos jer smo uvjereni kako je broj vjernika okupljen oko našeg live streaminga puno, puno veći. Naše uvjerenje je takvo jer svakodnevno svjedočimo pozivima vjernika koji kažu kako su višečlane obitelji te žele na ovaj način pronaći mir, ostaviti svoje tablete, tv, mobitele koji su im služili za čitanje vijesti iz svijeta koje ih uznemiravaju te svoje srce, misli i dušu odmoriti u Gospodinu na ovaj način.

Sretni smo i zahvalni Bogu na svim našim kolegama koji svakodnevno odvajaju svoje vrijeme od obitelji ali i svoje zdravlje i znanje stavljaju na raspolaganje kako bi odradili „posao“ te vjernicima diljem svijeta omogućili prijenos večernjeg molitvenog programa. Bog vas blagoslovio i Kraljica Mira čuvala.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne