Odgođena prva domovinska duhovna obnova

Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu zbog zabrane javnih okupljanja, odgađa prvu domovinsku duhovnu obnovu, koja je bila najavljena u Međugorju, uoči Cvjetnice.
„U skladu sa zakonski izdanim uputama i zabranama od strane kriznog stožera RH i BiH, nismo u mogućnosti održati Prvu domovinsku duhovnu obnovu u terminu koji je najavljen, no bit će održana do kraja ove godine u terminu koji ćemo naknadno objaviti na našim internetskim stranicama“, naglasili su iz udruge Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu koja je u organizaciju tog događaja utrošila puno svojih sredstava i vremena.

Budući da smatraju kako je takva duhovna obnova prijeko potrebna hrvatskom narodu, organizatori apeliraju na sve koji su se prijavili i kojima je Domovina na srcu, da ne odustanu od molitve za Domovinu, i svog rasta u vjeri.
Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu također zahvaljuje svim članovima i suradnicima, koji su sudjelovali u pripremama, na darovanom vremenu i trudu u proteklih pet mjeseci, kao i svima koji su bili spremni sudjelovati na samom događaju duhovne obnove. U iščekivanju novoga termina „Neka nas sve prati zagovor naše zaštitnice Blažene Djevice Marije“, mole i poručuju iz Bratovštine.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne