Stijepo Gleđ Markos predstavio novi singl i kaže kako Božju riječ donosi kroz pjesmu

Gost emisije Kulturni mozaik bio je dubrovački tenor Stijepo Gleđ Markos. Urednica emisije Vedrana Vidović razgovarala je sa Stijepom o njegovom novom singlu “Hvalospjev Bogu” koji je objavljen proteklih dana.

”Mi u tuzi i nevolji možemo dvije stvari: Tugovati i radovati se, jer znamo da nas Bog silno ljubi. Slaveći Gospodina u patnji pokazujemo mu najveću vjeru. Jer kad nam je teško i tada slavimo Boga tada se velika milost spušta, jer znamo Bog ima posljednju riječ i stoji iznad svega”, kazao je u Stijepo Gleđ Markos, koji je u emisiji govorio o svojem obraćenju, nastupu na svjetskim pozornicama, ljubavi prema Isusu i Mariji kroz svoj volonterski rad u staračkim domovima, u dubrovačkoj bolnici na odijelu palijativne skrbi, o festivalu Sentimento koji godinama uspješno organizira sa suprugom u Dubrovniku, te o novom albumu duhovne glazbe koji svi nestrpljivo iščekujemo.

”Isus mi je sve, Isus je smisao moga života života, Isus mi je izvor i cilj i ja sam kroz cijeli svoj život kada je On ušao u moje srce nastavio s Isusom, a to se dogodilo u mojim tridesetim godinama kada sam doživio obraćenje”, izjavio je u emisiji Stijepo Glađ Markos, a najavio je i novi album duhovne glazbe kojega publika željno iščekuje.

”Gospodin mi je dao talent da ljudima donosim Božju riječ kroz pjesmu”, izjavio je u emisiji Stijepo, a to je potvrdio i u najnovijem singlu Hvalospjev Bogu koji smo predstavili u emisiji. Cijelu emisiju koju uređuje poslušajte na našem youtube kanalu.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne