19.4 C
Međugorje
27.06.2222.

„Dođite i vidjet ćete“ (Iv 1, 39) – tema je međunarodnih duhovnih obnova sljedeće godine u Međugorju

Seminari posta, molitve i šutnje u Kući mira (Domus pacis) u župi sv. Jakova u Međugorju, počinju već u veljači sljedeće godine. Detaljan raspored tih seminara, kao i adrese za prijavu možete pronaći OVDJE, a tijekom godine, uz redovite seminare posta i molitve, održavaju i različite međunarodne duhovne obnove.

Tema svih duhovnih obnova u sljedećoj 2020. godini u Gospinoj školi je „Dođite i vidjet ćete“ (Iv 1, 39), a poznati su i datumi svih duhovnih obnova.

Prva u sljedećoj godini je Međunarodna duhovna obnova za organizatore hodočašća, voditelje centara mira i međugorskih molitvenih i karitativnih skupina. Ova duhovna obnova održava se 27. put, a bit će od 2. do 6. ožujka 2020. godine.

U svibnju sljedeće godine je 8. Međunarodna duhovna obnova za život, a održavat će se od 20. do 23. svibnja.

Od 6. do 11. srpnja je 25. Međunarodna duhovna obnova za svećenike, a sljedeće godine drugi put se održava Međunarodna duhovna obnova za glazbenike koja će trajati od 24. do 27. rujna.

21. Međunarodna duhovna obnova za bračne parove u Međugorje će se održati od 7. do 10. listopada sljedeće godine.

Od 14. do  17. lipnja je 9. Međunarodno hodočašće za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom.

Prvih šest dana kolovoza, već tradicionalno, rezervirano je za Međunarodni festival mladih koji će se sljedeće godine održati 31. put.

Podsjećamo, kako je 24. studenog 2020. godine dvadeseta obljetnica smrti fra Slavka Barbarića, a misa Uzvišenja sv. Križa na Križevcu sljedeće godine slavit će se 13. rujna, a, kao i do sada, posljednjeg dana godine bit će organiziran molitveni doček Nove godine u crkvi sv. Jakova u Međugorju. Sveti Jakov Stariji, apostol, zaštitnik župe Međugorje slavi se 25. srpnja.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne