2. konferencija Poduzetništvo s povjerenjem – predavanja, radionice, koncerti…

Manje od dva mjeseca ostalo je do 2. konferencije Poduzetništvo s povjerenjem koje će se održati u subotu 24. veljače 2024. od 9 do 18 sati u Zagrebu. Ovaj događaj okupit će više od 500 žena poduzetnica kao i onih koje o poduzetništvu razmišljaju, planiraju i podržavaju ga. Vijest da je sudjelovanje na konferenciji moguće i online posebno razveselila žene iz ostalih dijelova Hrvatske i inozemstva. Razičite opcije sudjelovanja prilikasu za zajedništvo, poslovni i osobni rast te umrežavanje.

Sudionice konferencije očekuje pet govornika; Don Damir Stojić – vojni kapelan na Hrvatskom vojnom učilištu Dr. Franjo Tuđman, duhovnik zajednice Božja pobjeda, don Mihovil Kurkut – voditelj salezijanskog oratorija u Rijeci, glavni urednik i direktor izdavačke kuće, Eva Vukina – akademska slikarica i poduzetnica, te poduzetnice s dugogodišnjim iskustvom Mirjana Topčić i Nada Rukavina.

Stručne radionice prilika su sudionicama za usvojiti nova biznis znanja i vještine. Osmišljene teme vodit će stručnjaci za područja: Organizacija vremena – Manuela i Vladimir Grebenar, Postavljanje poslovne strategije – Monika Friščić i Ivona Zgrabljić, Brending i prodaja – Ante i Nikolina Mihaljević, Franjina ekonomija – Miriam Mary Brgles i Katarina Bukša, Biznis i Biblija – Lana Jukić i Krešimir Prevendar, Krizna komunikacija – Davor Trbušić, Financije s Bogom – Marko Matijašević.

”Catholic Cro Women neviđen je projekt na našim prostorima, ali i šire. Program kojemu ćemo svjedočiti na Konferenciji koristan je i potencijalno plodonosan za svakoga tko ozbiljno razmišlja o vlastitoj duhovnosti i o svome poduzetništvu kao projektu kojega gradi s povjerenjem u Boga. Ne samo promišlja, nego i proaktivno djeluje u suradnji s Božjim stvarateljskim naumom za svijet”, kazao je fra Ivan Marija Lotar.

Nakon što se prošle godine, na 1. konferenciji Poduzetništvo s povjerenjem koja je okupila više od 120 poduzetnica, tražilo mjesto više, predsjednica Udruge Andrea Oroš poziva žene da dođu i odvaže se.

”Konferencija „Poduzetništvo s povjerenjem“ je jedinstveni događaj koji će svakoj poduzetnoj ženi omogućiti duhovno i poslovno osnaživanje, jasnoću, umrežavanje, znanje i dobru zabavu. Ima li išta smislenije za poduzetnu ženu osim čuti ove teme: Kako uskladiti obitelj i posao, Tko je žena iz Božje perspektive? Kako spoznati na što smo pozvane u biznisu? Zaista s velikim uzbuđenjem i veseljem najavljujemo ovu konferenciju koja je uistinu veliki dan za žensko poduzetništvu u Hrvatskoj i veliki dar za svaku ženu koja želi spoznati “kako mogu svetije i bolje”, kazala je Andrea Oroš.

Poduzetništvo s povjerenjem za žene će biti i prilika za druženje i umrežavanje, tako će uz uživanje u gastro i eno delicijama, sudionice imati priliku uživati i u vrhunskim izvedbama glazbeni nastupi poznatih izvođača – Stjepana Lacha, Vanesse Mioč, Pave Ravenščak i Sestri Halužan.


 

Više o Croatian Catholic Women i
Udruzi Poduzetništvo s povjerenjem

Inicijativa CCW je još od rujna 2022. godine započela s redovitim online događanjima od kad je do danas održano 12 molitvenih online susreta, 13 online intervjua s 13 poduzetnica, 13 online edukativnih susreta, a u ožujku 2023. organizirana je prva konferencija za žene u poduzetništvu, na kojoj se okupilo 120 sudionica.

Misija inicijative Catholic Cro Women pokrenute 2022. godine je omogućiti rast i razvoj platforme koja će biti temelj zajedništva kako bi članice međusobno podijelile svoja iskustva, učili jedni od drugih i rasli, kako poslovno tako i duhovno. Njihova svrha je tako okupiti i podržati žene koje se bave ili se žele baviti poduzetništvom ili poslovnim aktivnostima, te promicati moralno poslovanje temeljeno na kršćanskim vrijednostima. Vodstvo ove Udruge okuplja uspješne poduzetnice, a svoju duhovnu pratnju i podršku dali su im i  fra Ivan Marija Lotar, župnik i rektor Bazilike sv. Antuna Padovanskog, te s. Kristina Lovreković, Milosrdne sestre sv. Križa.

Djelatno provodeći svoju misiju i svrhu rada, ova inicijativa vrlo brzo se proširila i okupila na društvenim mrežama više od 2000 članica koje svakodnevno aktivno dijele međusobno savjete, poticaje, te se umrežavaju i predstavljaju. Iz ove inicijative osnovana je u kolovozu ove godine Udruga Poduzetništvo s povjerenjem.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne