U St. Gallenu predstavljena knjiga fra Marinka Šakote Mladi u Gospinoj školi

HKM St. Gallen organizirala je predstavljanje knjige „Mladi u Gospinoj školi“ voditelja misije fra Marinka Šakote u St. Gallenu (župna dvorana St. Otmar) u petak,  7. lipnja 2024. u  19,30 sati. Nakladnik knjige je Informativni centar „Mir“ Međugorje.

Knjiga Mladi u Gospinoj školi posvećena je mladima koji se trude živjeti svoje kršćanstvo u izazovima današnjeg vremena. Zacijelo, dobro će doći i svima koji rade s mladima.

Predstavljači su bili  dušobrižnici iz HKM Zürich fra Goran Azinović i fra Iko Skoko.  Fra Iko je predstavio sadržaj knjige, a fra Goran je istaknuo fra Marinkov rada kao župnog vikara i dugogodišnjeg župnika u Međugorju, te onoga koji diljem svijeta drži duhovnog seminare.

Plod tog pastoralnog rada i susreta s brojnim ljudima posebno mladima je ta knjiga. Karla Petrović i dr. Tomislav Stijepić  su otpjevali pjesme Bog te ljubi, Kao Marija i Galeb i ja uz pratnju na klaviru prof. Jelene Kučak Vujnović. Voditelj programa je bio Zdravko Mijić, a tekstove iz knjige čitali su Ivana Šarić i Boris Bikić.

Na kraju fra Marinko je zahvalio svima koji su organizirali predstavljene knjige, oni ma koji su sudjelovali u programu, kao i onima koji su došli na taj lijepi kulturni događaj.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne