PROMO: Zdrav duh u zdravom tijelu – zdravim plodovima

Koliko puta ste čuli kako za dobro zdravlje prehrana treba biti raznolika, puna minerala, proteina, bogata vlaknima i zdravim mastima.  Ponekad pomislite da uz svakodnevnu brzinu življenja i stresa ne stignete razmišljati o unosu nutritivno bogatih namirnica. Upravo u tom trenutku tražite nešto što će vas samo zadržati sitima kako biste mogli nastaviti s ostalim svakodnevnim obvezama.  No, briga za vlastito fizičko zdravlje jednako je važna kao i briga za duhovno.

Svjesni izazova s kojima se susreće današnji čovjek, iz Eurocompany-a su razvili segmentaciju proizvoda koje zadovoljavaju sve uvjete za što zdravijom prehranom. Iz bogatog asortimana svojih proizvoda nude samo provjerene proizvode orašastih plodova, suhog  voća, zdravih sjemenki i ukusnih mahunarki koji zadovoljavaju potrebe organizma za prehranu namirnicama  punu minerala, proteina, bogatih vlakana i zdravih masti.

Osim brige o vlastitim brendovima La Grana, Perfect Day i Feel Good, Eurocompany proizvodi artikle za privatne robne marke za Konzum, Mercator, Lidl i Kaufland.

Kroz proizvodne linije  želja im je osvijestiti potrošače da češće konzumiranje orašastih plodova, suhog voća, sjemenki, mahunarki i žitarica osigurava organizmu potrebnu zdravu energiju i time pospješuje raspoloženje i cjelokupno zdravlje.

Namirnice bogate nutrijentima našem organizmu daju potrebnu energiju, regulacijske i zaštitne elemente koje u sinergiji s fizičkom aktivnosti omogućavaju ispravno funkcioniranje tijela, a i uma .

Jedan korak u poboljšanju zdravlja, a koji se odnosi upravo na fizičku aktivnost, istaknuli su sloganom “Pokreni energiju uz najbolje od prirode!“, a znakom kvalitete žele skrenuti pozornost na odabir unosa zdravih, prirodnih i kvalitetnih namirnica.

Sve su ovo razlozi zašto bi već danas trebali potražiti Eurocompany proizvode, a evo što mi preporučamo.

Perfect day  – orašasti plodovi, suho voće, mahunarke, sjemenke i razni mixevi.

La Grana – slani i neslani kikiriki, orašasti plodovi i sjemenke.

Feel Good – mješavina suhog, orašastog voća i sjemenki PREMIUM kvalitete

Dobar tek!

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne