Samo dobre vijesti – novi projekt Radiopostaje Mir Međugorje

U svakodnevnom životu svjedoci smo neistinitih informacija, tužnih vijesti, vijesti iz crne kronike i tragedija. Istina se često nalazi u sredini, a današnje vrijeme kao da preteže prema onom tužnom što često i nije istina. Život je lijep, postoje mnogi lijepi trenutci koje svakodnevno doživljavamo, ali često takvi osjećaji nemaju dovoljno medijskog prostora.

Svjesni kako negativnosti utječu na svakodnevni život čovjeka odlučili smo učiniti nešto drugačije, odlučili smo promovirati sve pozitivno, lijepo i dobro što se događa oko nas.

Od 1. do 30. travnja, svaki dan u 10:45, osim nedjelje, u našem programu izdvajamo vrijeme Samo za dobre vijesti, lijepe priče, vrijedne zanimljivosti pa i šaljive zgode koje mogu pridonijeti našem ukupnom raspoloženju i kvaliteti života.

Dobre vijesti mogu biti poučne priče iz našeg života, mogu biti pozivi naših slušatelja kojima se nešto lijepo dogodilo, a žele s nama to podijeliti. Dobre vijesti mogu biti ljudi i događaji koji šire optimizam, daju nadu boljeg vremena, dobra vijest je i neki šaljivi događaj, vic, neka nova znanstvena otkrića, bilo što, što u nama izazva tople i lijepe osjećaje i radost u srcima… Dobra vijest je svakako i nagradna igra. Stoga ćemo u sklopu ovog projekta kroz naš radijski program i društvene mreže podijeliti i bogate poklon pakete koje je pripremio prijatelj Samo dobrih vijesti tvrtka Eurocompany.

Vjerujemo da nismo jedini koje zanima pozitivan  pogled na život i pozitivan pristup svijetu oko sebe. Ne mislimo da pred lošim vijestima treba zatvarati oči. No, one koje ohrabruju, potiču i osnažuju smatramo važnijim. Tvrtka Eurocompany odmah se odazvala našem pozivu, odazovi se i ti! Budi s nama svaki dan od 10:45, sudjeluj u nagradnim igrama, zaprati Eurocompany na društvenim mrežama i zajedno širimo Samo dobre vijesti.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne