Vjeronauk na biciklima SKAC-a Split mlade će okupiti u prirodi te im približiti sport i duhovnost

SKAC Sport organizira vjeronauk na biciklima kojeg ove godine predvodi don Antun Mate Antunović, a tema vjeronauka je “Misije”, gdje će se malo više pričati o njihovoj važnosti te o mogućnosti za priključivanje u same misije.

Ima li išta boljeg od vožnje bicikle u prirodi, pritom okružen predivnim ljudima, a uz sve to učeći o zanimljivim duhovnim temama? Sve to mogli ste iskusiti i prethodne dvije godine na SKAC-ovom Vjeronauku na biciklima. Ako do sada niste prisustvovali na takvoj aktivnosti, ove godine ponovno imate mogućnost da nam se priključite u ovom prelijepom događaju.

Ove godine Vjeronauk na biciklima održat će se 22. travnja u 17:30h.

Mjesto polaska je Franjevački samostan svetog Ante (lokacija: https://maps.app.goo.gl/jNptH7XajD2q7Wc58). Ondje će se svi zajedno okupiti te započeti s katehezom koju će držati don Antun Mate Antunović. Plan je da nakon toga svi zajedno krenu put vrha Marjana. Na vrhu Marjana nastavlja se s započetom katehezom te još malo uživanja u prirodi oko nas. Zatim slijedi spust do crkve svetoga Frane na Rivi gdje se završava s vjeronaukom. Nakon toga svi su pozvani na svetu misu u kapeli Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, u 20:15h.

Ukoliko netko nema bicikl, a voljan je sudjelovati, može iznajmiti bicikl putem sustava NextBike aplikacije.

Sudjelovanje na vjeronauku je besplatno! Svi koji žele ići na ovaj vjeronauk trebaju se prijaviti putem linka: https://forms.gle/2ax6edGUXrumtWwL9

O ovoj zanimljivoj u našem programu govorila je Marija Miškić iz organizacijskog tima.. „Vjeronauk na biciklima je jedna ideja koja je poniknula iz SKAC-a Sport. To je tim koji se nalazi unutar SKAC Splita koji nastoji mladima približiti sport i duhovnost, okupiti ih u zajedništvu najčešće u prirodi. ” , kazala nam je Marija, više poslušajte u audiozapisu.

O ovoj zanimljivoj u našem programu govorila je Marija Miškić iz organizacijskog tima..

„Vjeronauk na biciklima je jedna ideja koja je poniknula iz SKAC-a Sport. To je tim koji se nalazi unutar SKAC Splita koji nastoji mladima približiti sport i duhovnost, okupiti ih u zajedništvu najčešće u prirodi”, kazala je Marija Miškić Dragani Pavlović, a razgovor poslušajte u audiozapisu.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne