‘Božić u Međugorju’ – koncert iz studija Radiopostaje Mir Međugorje

Isus Krist, rođen od Djevice za spas svijeta rodio se i za nas. Došao je da budemo sretniji, da naši životi budu ispunjeni smislom i radošću. Radujmo se jer je Isus postao čovjekom da bi svima bio bratom; jer u Isusu i po Isusu svi smo sada međusobno braća i sestre s neizrecivim razlogom za međusobnu ljubav.

Nadamo se kako ste i ovoga Božića stvorili lijepe uspomene, kako ste ga proveli sa svojim najmilijima, ali i da ste našli vremena za pogledati naš božićni koncert ‘Božić u Međugorju’ i uživali u najljepšim tradicionalnim skladbama koje su međugorski župni zborovi Golubići mira i Kraljica mira, solisti Nikolina Zovko i fra Zvonimir Pavičić, Frama Međugorje, klape Mir i Concordia te tamburaški orkestar Misericordia.

”S obzirom da ove godine Župa Međugorje nije mogla organizirati svoj tradicionalni koncert župnih sekcija, mi smo ga snimili i prikazali na našim videoplatformama i radijskom programu”, kazao je o koncertu ravnatelj Informativnog centra Mir Međugorje Vedran Vidović. Ako ste koncert ‘Božić u Međugorju’ propustili dostupan je i na našem YouTube kanalu.

Ako ćete u njemu uživati barem malo u odnosu na to koliko smo mi uživali snimajući ga, znat ćemo kako smo napravili dobar posao i da vam se sviđa, a uistinu je bilo prelijepo za vas snimati ovaj koncert, uređivati scenografiju u Studiju 3 s jelkama, nakitom, jaslicama…, pisati scenarij, snimati i božićnu čestitku te na kraju sve to montirati i objaviti.

Mali djelić atmosfere sa snimanja ovoga koncerta donosimo vam i u fotografijama, a uz pjesme u sklopu koncerta su i razmišljanja crkvenih otaca o Božiću koja je pripremio fra Renato Galić, dok nam je o tradiciji Božića i božićnih pjesama govorio fra Zvonimir Pavičić, Uz to, svoju čestitku uputio je i međugorski župnik fra Marinko Šakota, kao i djelatnici Informativnog centra Mir Međugorje.

Tekst: Velimir Begić
Foto: Mateo Ivanković

 

 

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne