Božićni molitveni program i uprizorenje živih jaslica u Međugorju

U tijeku je Devetnica Rođenju Kristovu. Kroz ovih devet dana u 14 sati na Podbrdu se moli krunicu. Stoga sutra, u petak neće biti križnog puta na Križevcu, nego krunica na Podbrdu.

Svete mise u nedjelju su u 7, 8, 9:30, 11 i 18 sati. U idući ponedjeljak 25. prosinca je Božić, svetkovina Kristova rođenja, svete mise su u 7, 8, 11 i u 18 sati.

U iduću nedjelju na Badnji dan neće biti organizirane molitve krunice na Podbrdu. Večernji molitveni program u župnoj crkvi počinje krunicom u 17 sati. Sveta misa Badnje večeri je u 18 sati. Nakon mise bit će prikaz živih jaslica ispred crkve sv. Jakova u Međugorju. U 22:30 počinje molitveno bdijenje (klanjanje), a zatim slijedi sveta misa Polnoćka u 24 sata.

Na blagdan Nevine dječice, 28. prosinca misa za djecu bit će u 15 sati, a nakon mise članove zajednice Cenacolo još jednom će uprizoriti žive jaslice ispred crkve.

Posljednjeg dana ove godine večernji molitveni program počinje krunicom u crkvi sv. Jakova, a nastavlja se misom zahvalnicom u 18 sati. Molitveno bdijenje počet će u 22 sata, a misa je u 23 sata i 30 minuta.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne