Fra Zvonimir Pavičić o 25. obljetnici: Mi i nismo svjesni koliko program Radiopostaje Mir znači ljudima

U petak 25. studenog Radiopostaja Mir Međugorje proslavit će svoj srebrni jubilej – 25 godina djelovanja. Za 25. obljetnicu djelovanja djelatnici pripremaju i bogat slavljenički program kroz koji će se prisjetiti povijesti ovoga radija, ugostiti nekadašnje djelatnike, a za slušatelje organizirati pregršt nagradnih igara, a jednog ćemo slušatelja nagraditi i hodočašćem u Svetu Zemlju. Sve slušatelje, koji nas svakodnevno nagrađuju podrškom, slušanjem, lijepim riječima uz nagrade u programu nagradit ćemo i koncertom klape Sveti Juraj HRM-a koji će se održati u dvorani Ivana Pavla II. u petak od 20 sati. Nakon klanjanja Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu i svete mise.

Gostujući u našem programu međugorski župnik fra Zvonimir Pavičić kazao je kako će misu na ovaj srebrni jubilej Radiopostaje Mir Međugorje predslaviti provincijal Hercegovačke franjevačke provincije fra Jozo Grbeš, a dodao je i kako je misna nakana za sve pokojne djelatnike i članove podupiratelje Radiopostaje Mir Međugorje.

”Radio koji toliko godina djeluje i svojim programom ulazi u domove i u, mi volimo reći, srca ljudi. Stvarno je najslušanija radiopostaja u BiH, a i šire. Naravno, središte svega jest večernji molitveni program. Uvijek se sjetim i svoje pokojne bake koja je slušala Radio Mir Međugorje i čim bi se signal izgubio odmah je bila uzbuna: ‘Popravljajte signal, nešto nije u redu!’ Možda mi i nismo još svjesni koliko program ovog Radija znači ljudima, pogotovo onima, starijima, bolesnima, onima koji su sami… To sam i ja rekao kad sam bio u bolnici zbog operacije da sam večernji molitveni program rado slušao i molio sa svojom župom i nekako se osjećaš kao da si tu. I sada kada sam bio u posjetu Irskoj vidio sam da dosta Iraca preko livestreama prati večernji molitveni program i osjećaju se kao da su u Međugorju. Ljudima to znači i lijepo je da ova Radiopostaja služi tome”, kazao je fra Zvonimir Pavičić.

U petak u Međugorju koncert klape Sveti Juraj HRM-a za 25. rođendan Radiopostaje Mir

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne