Jozo Klišanin u kolicima, s prijateljima iz Podhuma kod Livna hodočasti u Međugorje

Šestero mladih iz Podhuma kod Livna  ide na hodočašće Kraljici Mira. Posebnost ovog hodočašća je što u Međugorje ide i Jozo Klišanin, koji je u kolicima.

„Ovo hodočašće predstavlja jedno duhovno putovanje za nas,  a ne samo fizičko kretanje. Mi želimo poslati poruku nade i vjere, želimo pokazati kako duhovne i fizičke prepreke mogu biti prevladane uz podršku i nepokolebljiv duh. Naše putovanje pokazuje kako se međusobna pomoć i razumijevanje može pretvoriti u snagu koja nadmašuje sve tjelesne ograničenosti“, rekla je Jelena Roguljić za Radiopostaju Mir Međugorje.

Jozo Klišanin, Andrea Miloloža, Delfa Klišanin, Pavao Pavlinović, Josip Magić i Jelena Roguljić  krenuli su iz Župe Podhum u srijedu jutro, a očekuju kako će stići u Međugorje u petak oko podne.

„Uputili smo se našoj Majci, Kraljici Mira s osobnim zavjetima i nadamo se da će nam biti uslišeno. Planiramo se ispovjediti, sudjelovati ma misi, posjetiti Brdo ukazanja… Mogu reći u svoje ime da svake godine najmanje dva puta dolazim u Međugorje i ne mogu riječima opisati koliko puta mi je pomogla Majka Marija i koliko mi je puta uslišala molitve. Mislim da će se složiti sa mnom i moji prijatelji kad kažem da je dolazak u Međugorje nešto neopisivo i da bi svaki vjernik trebao posjetiti  Međugorje i kako će tako saznati zašto je neopisivo riječima“, kazala je Jelena Roguljić, a cijeli razgovor poslušajte u audiozapisu.

Mijo Brkić

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne