U ponedjeljak konferencija za medije pred početak 33. Festivala mladih u Međugorju

Pod geslom ”Učite od mene i naći ćete mir” (Mt 11, 28-30) od 1. do 6. kolovoza održava se 33. Mladifest u Međugorju. Tisuće mladih i ove godine bit će u Međugorju, a uoči početka Međunarodnog molitvenog susreta mladih održat će se i konferencija za medije u ponedjeljak (1. kolovoza 2022.) u 10 sati u Dvorani sv. Ivana Pavla II. (Žuta dvorana iza vanjskog oltara crkve sv. Jakova).

Medijima će se obratiti apostolski vizitator s posebnom ulogom  za župu Međugorje nadbiskup Aldo Cavalli i međugorski župnik fra Marinko Šakota, koji će detaljnije predstaviti program 33. Mladifesta.

Video prijenos ove konferencije za medije, kao i cjelokupni program Mladifesta s vanjskog oltara crkve sv. Jakova u Međugorju, moći ćete pratiti i uživo putem YouTube i facebook kanala Media Mir Medjugorje na hrvatskom, engleskom, talijanskom, njemačkom, španjolskom, francuskom, ruskom, poljskom, slovenskom, mađarskom, korejskom, ukrajinskom, portugalskom i rumunjskom jeziku.

Molimo sve zainteresirane predstavnike medija da svoj dolazak, ili preuzimanje konferencije za medije s naših platformi, potvrde na e-mail: mir@nullmedjugorje.hr.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne