Peta svjetska krunica ‘Mater Fatima’ – Radio Mir večeras prenosi molitvu za obraćenje, obitelji, Papu, misionare…

Molitveni pokret Mater Fatima, zajedno s marijanskim pokretom Theotokos i biskupijom Yakima u saveznoj državi Washingtonu u Sjedinjenim Američkim Državama poziva svijet da se 20. veljače 2023. pridruži molitvi krunice Blažene Djevice Marije u sjećanje na svete Franju i Jacintu Marto.

Biskup Yakime Joseph J. Tyson predvodit će krunicu iz katedrale svetog Pavla koja će se prenositi putem televizije, radija i društvenih medija.

Djeca će posebice Isusu preko Blažene Djevice Marije prikazati nakanu da se sačuva nevinost sve djece na svijetu. Osim toga će se sveta krunica prikazati za:

  • obraćenje grješnika i pobjedu Bezgrješnog Srca Marijina;
  • obitelji, jezgru društva i podlogu duhovnih zvanja;
  • Papu i njegovu predvodničku misiju kao sveopćeg Pastira Katoličke Crkve;
  • misionare, da bi ih vatra Duha Svetoga mogla dovesti do evangelizacije u svim krajevima svijeta.

Naša nebeska Majka nas želi voditi k Isusu, a siguran put do njega je posveta njezinom Bezgrešnom srcu. Program 5. svjetskog krunice uključuje 33-dnevnu pripremu djecu i odraslih koja će se sastojati od niza molitvi, formativnih razgovora i živih meditacija Oca Hectora Ramireza. Priprema će započeti 18. siječnja.

To duhovno putovanje završit će 20. veljače posvetom srcima Isusa i Marije.

Izravan prijenos na hrvatskom jeziku od 20:30 zajedno će ostvariti Laudato televizija i Hrvatski katolički radio, a u prijenos će se uključiti i Radio Marija te Radiopostaja Mir Međugorje.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne