Gdje pratiti prijenos 32. Festivala mladih iz Međugorja?

Informativni Centar Mir Međugorje, kao nositelj ekskluzivnog prava na snimanje audiovizualnih djela i fotografija na svim molitvenim prostorima župe Međugorje, objavio je poziv medijima za iskazivanje interesa za audiovizualni prijenos svih događaja 32. Festivala mladih, koji će se održati od 1. i 6. kolovoza 2021. godine.

Brojne medijske kuće iz cijelog svijeta javile su se za prijenos ovogodišnjeg Mladifesta, a Informativni centar Mir Međugorje osigurao je prijevod na 15 jezika (hrvatski, engleski, njemački, talijanski, španjolski, poljski, francuski, slovački, češki, mađarski, korejski, portugalski, rumunjski, ruski, slovenski).

”Mladifest u Međugorju je doista poseban, doista čudesan doživljaj vjere i molitve. Sve što se događa na tom molitvenom susretu – počev od predstavljanja nacija, molitve krunice na Podbrdu, jutarnjih molitava, kateheza, svjedočanstava, zbora i orkestra, volontera, večernjeg molitvenog programa, krunice, euharistije, klanjanja, molitve sa svijećama, procesije s Gospinim kipom, predstave zajednice Cenacolo, poslanja i oproštaja te na koncu euharistije na Križevcu u 5 sati izjutra – svi ti događaji su takve naravi da uzdižu i razgaljuju dušu, hrane je zdravom duhovnom hranom, ispunjaju nekim posebnim mirom i nekom posebnom radošću te daju ohrabrenje i snažan poticaj da se nastavi živjeti vjeru i molitvu, hod s Gospom i s Isusom u svojoj svakodnevici”, kazao nam je, opisujući Mladifest, međugorski župnik fra Marinko Šakota.

Zbog epidemioloških mjera, mnogi koji to žele neće nazočiti ovogodišnjem Mladifestu, ali ćemo ga na vašem jeziku preko naših medijskih platformi, ali i partnerskih medija koji će preuzimati signal Informativnog centra Mir Međugorje u vrhunskoj produkciji sa 10 kamera, donijeti u vaše domove na vašem jeziku.

Međugorski međunarodni festival mladih – Mladifest održat će se od 1. do 6. kolovoza 2021. pod geslom „Koje dobro moram činiti?“ (Mt 19, 16)

Uz Radiopostaju Mir Međugorje, naš livestream program prenositi će program na svih 15 spomenutih jezika na stranici www.medjugorje.hr  Program možete pratiti i na našim YouTube kanalima Media Mir Međugorje, na devet jezika (hrvatski, engleski, talijanski, španjolski, poljski, njemački, francuski, slovački, ruski).

Mladifest također možete pratiti i u sljedećim medijskim kućama koje su na LEGALAN način osigurale prijenos ovogodišnjeg programa Mladifesta:

HRVATSKA I BOSNA I HERCEGOVINA:
RADIOPOSTAJA MIR MEĐUGORJE
www.medjugorje.hr
MEDIA MIR MEDJUGORJE
LAUDATO TV
RADIO MARIJA BOSNE I HERCEGOVINE

AUSTRIJA I NJEMAČKA:
KIT TV
www.medjugorje.de

ŠVICARSKA:
RADIO GLORIA

POLJSKA:
PALLIOTI TV

RUMUNJSKA:
ASOCIATIA MARIA RADIO ERDELY
ASOCIATIA RADIO MARIA ROMANIA

KOREJA:
www.qpmm.org

LIBANON:
TELE LUMIER – NOURSAT NETWORK

ŠPANJOLSKI:
www.centromedjugorje.org

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne