Marija Pavlović Lunetti: Međugorje je mjesto milosti, iskoristite ovo vrijeme

Godine iza nas, četrdeset i dvije, vrijeme su milosti, kako nam često u poruci govori Gospa. I kroz cijelo nas to vrijeme Kraljica Mira poziva da molimo, postimo i obraćamo se kako bismo bili svjesni te milosti i išli putem njezina Sina. Marija Pavlović Lunetti je rođena 1965. u Bijakovićima, župa Međugorje. Imala je 16 godina kad su ukazanja započela.

Još uvijek ima svakodnevna ukazanja. Gospa preko nje upućuje poruke župi i svijetu. Ispočetka je poruke davala svaki dan, zatim svaki četvrtak, a od siječnja 1987. svakog 25. u mjesecu. Proputovala je mnoge zemlje svjedočeći Božju ljubav po Mariji.

Naša novinarka Dragana Pavlović s vidjelicom Marijom Pavlović Lunetti FOTO: Mateo Ivanković

Marija Pavlović Lunetti je gostovala u programu Radiopostaje Mir Međugorje u povodu 42. godišnjice Gospinih ukazanja.

„Dobro došli ovdje, ja uvijek kažem pod plašt Blažene Djevice Marije, u zagrljaj Gospin. Ne zaboravite da je ovo posebno mjesto. Nije Međugorje zato što je Međugorje, nego zato što je Gospa izabrala ovo mjesto. Ovo je mjesto milosti, i uvijek kažem iskoristite ovo vrijeme. Najveća poruka Međugorja nije samo mir, molitva, obraćenje, misa nego ljubav Božja koja nas grli ovdje, preko Marije i Njezine prisutnosti. Bog je ljubav, poslao nam je svoju i našu Majku, da nam kaže da nismo sami. Molit ću se za vas”, kazala je između ostalog međugorska vidjelica Marija Pavlović Lunetti, a cijeli razgovor s njom poslušajte u audiozapisima.

Dragana Pavlović

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne